Oud Papier Actie

Inzameling oud papier:

Zoals iedereen in Eefde en omgeving weet, zamelt Volleybalvereniging VIOS-Eefde al jarenlang oud papier in om het volleybal voor de leden betaalbaar te houden en om voor de jeugd extra dingen te bekostigen. Voorheen gebeurde het ophalen van het oud papier met de welbekende trekker met kar, auto’s met aanhangers en enthousiaste leden. Tegenwoordig zijn de trekker en auto’s vervangen door vuilniswagens van Circulus. Voor Eefdenaren een stuk makkelijker dan los oud papier aan de straat zetten, maar nog steeds zijn wij blij met iedere doos en krant die in de container aan de weg wordt gezet! Wil je het echt perfect doen? Zet dan binnen de bebouwde kom jouw container met het handvat naar de weg gekeerd neer. Wij kunnen zo het makkelijkst en veiligst jouw container legen. We zetten de containers dan omgekeerd weer terug zodat jij hem weer makkelijk mee kunt nemen!

Het oud papier wordt iedere 4e zaterdag van de maand opgehaald door vrachtwagens en met vrijwilligers (seniorenleden, 18 – 70 jaar) van onze vereniging. Deze leden hebben allemaal een veiligheidsinstructie gevolgd. De ophaaldata zijn te vinden via de digitale afvalkalender, kijk hiervoor op de website van Circulus: www.circulus.nl. Hier is ook een handige app beschikbaar, zodat je nooit vergeet wanneer het oud papier opgehaald wordt. Is jouw container een keer niet opgehaald? Neem hiervoor dan contact op met Circulus, zij zijn verantwoordelijk voor de gereden routes en het ophalen van alle containers in Eefde. Onze leden die achterop de wagen staan, legen enkel de bakken waar de wagens stoppen.

Heeft u vragen of opmerkingen over de inzameling van het oud papier door onze vereniging, dan kunt u contact opnemen met ons aanspreekpunt Oud Papier Actie, zie de Organisatie & Contact-pagina. Voor het Oud Papier-schema kijk je hier.