Aanmelden

Lid worden van VIOS-Eefde

Denk jij erover te gaan volleyballen bij onze vereniging? Kom dan gerust eens de sfeer proeven door mee te trainen. Meetrainen is de eerste drie keer gratis!

Wil je lid worden? Vul dan onderaan deze pagina het inschrijfformulier in en klik op verzenden. Liever op papier? Download dan het inschrijfformulier en retourneer deze volledig ingevuld en ondertekend naar de ledenadministratie. Dit mag zowel per e-mail (document scannen en mailen) als per post. Contactgegevens van de ledenadministratie zijn te vinden op de pagina “Organisatie & Contact” en staan ook op het inschrijfformulier vermeld.

Toelichting inschrijfformulier

Persoons- en adresgegevens:

Vul deze volledig in en controleer de gegevens goed.

Aanleveren pasfoto:

Wanneer je het volledig ingevulde en ondertekende inschrijfformulier retourneert willen we je vragen een digitale pasfoto naar de ledenadministratie (ledenadministratie@vios-eefde.nl) te mailen. Deze pasfoto hebben we nodig om in ons systeem te verwerken. Let op! Zonder pasfoto kan er geen spelerspasje worden aangevraagd en mag je niet deelnemen aan de competitie. Wanneer er wel wordt gespeeld zonder spelerspasje zal er altijd een boete in rekening worden gebracht. Deze boete komt voor rekening van de speler zelf.

Machtiging automatische incasso:

Als vereniging maken wij gebruik van automatische incasso voor het incasseren van de verschuldigde contributie. Graag dit deel volledig invullen en ondertekenen. Voordat de verschuldigde contributie wordt geïncasseerd van je rekening zal je hierover bericht ontvangen. Het overzicht van de contributies is ook te vinden op de pagina “Contributie” op onze website. Een lid is contributie verschuldigd tot het einde van het seizoen (1 juli), ook wanneer dit lid voortijdig besluit om te stoppen.

Inschrijfformulier    Neem de code over
        captcha